У Мережі з'явилося офіційне зображення смартфона Oppo K3, який повинен бути представлений громадськості 23 травня цього року. Відзначимо, що компанія нерідко створює дивовижні смартфони, які володіють рухомими камерами з корпусу, причому вони висуваються різними способами.

Смартфон отримав дисплей AMOLED з діагоналлю 6,3 або 6,5 дюйма (за різними даними) при вирішенні 2340 х 1080 пікселів. Oppo K3 буде побудований на базі однокристальних системи Snapdragon 710, обсяг оперативної пам'яті складе 6 або 8 ГБ, а флеш-пам'яті 128 ГБ. Смартфон отримав не топові характеристики, але для спілкування в мережі і перегляду відео продуктивності вистачить з головою.

Висувна фронтальна камера має дозвіл 16 Мп, здвоєною основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 16 і 2 Мп.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Смартфон отримає акумулятор ємністю 3700 мАч, передбачена підтримка швидкої 20-ватної зарядки. Про ціну поки говорити рано, але скоро ми про неї дізнаємося.

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.