І хоча презентація топового смартфона Xiaomi Mi Mix 4 очікується лише восени, в мережі починають з'являтися витоку, які свідчать про можливі технічні характеристики новинки. Не дивно, адже інсайдери вміють отримувати будь-яку інформацію. Особливо, коли мова йде про новий флагмані, який привертає до себе увагу мільйонів користувачів мережі. Зокрема, вже засвітилося фото, на якому можна побачити, що ж буде вражати гаджет китайців.

Якщо вірити фото, то Xiaomi Mi Mix 4 отримає AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2К, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою HDR+, топовий процесор Qualcomm Snapdragon 855, до 16 ГБ оперативної пам'яті, накопичувач об'ємом 1 ТБ з ще не анонсованої пам'яттю UFS 3.1, акумулятор на 4500 мач і 64-мегапіксельну камеру, яка вступає в рейтингу DxOMark рекордні 115 балів. Зауважимо, що сенсор з таким дозволом недавно представила компанія Samsung. Буде смартфон мати заявлені характеристики - покаже час. Нагадаємо, що його попередник Xiaomi Mi Mix 3 був дуже популярним як на ринку Китаю, так і за його межами.

Серед інших особливостей смартфона вказується захист від води за стандартом IP68 і підтримка швидкої зарядки потужністю 100 Вт. Така зарядка дозволить зарядити смартфон з 0 до 100 всього за 17 хвилин, і на сьогоднішній день це рекордний показник.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.