Електромобілі пропагують доброзичливе ставлення до живої природи і взагалі підтримують вегетаріанський стиль життя. Tesla Model S бестселер американського бренду — є лідером цього руху. Однак, автомобілі Tesla є люксовими автомобілями, і далеко не кожен може собі дозволити придбати один із примірників. Як ми знаємо, у багатіїв свої дивацтва, і це фото чудове підтвердження.

Так, інтер'єр цієї Model S оздоблений шкірою крокодила. Підозрюємо, навіть не одного. Вакханалія кольорів і текстур доповнено якимись значками і наклейками, але краще від цього не стає. Все виглядає дуже дивно, і навіть власник Tesla здивувався б, якщо йому запропонують заглянути в салон.

Швидше за все, штучної шкіри в цьому салоні немає, і краще не уявляти, скільки тварин використовували для салону цієї жахливої машини.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як бачите, крісла оздоблені шкірою пітона. Це виглядає майже так само огидно, як і крокодиляча передня панель. Звучить так само огидно, як і виглядає.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.