Нещодавно в мережі з'явилися перші фото смартфона Samsung Galaxy Note 10. Про це повідомляє I Geek Phone. Пристрій отримає нову компоновку основної і фронтальної камер.

За свіжою інформацією, основна камера смартфона буде вертикальною, а не горизонтальною, як і у попередника. Швидше за все, камера буде складатися з трьох модулів.

Фронтальна камера також змінить своє положення і переміститься на центральну верхню частину екрану. Бен Гескін створив два рендера майбутнього гаджета, які відрізняються кількістю модулів у передній камері.

Модель Galaxy Note 9 оснащена дисплеєм зі співвідношенням сторін 18,5:9 і товстими рамками. Між тим новий смартфон отримає екран із співвідношенням сторін 19:9, більш тонкі рамки і збільшене співвідношення дисплея до розмірами лицьової панелі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung випустила чергове оновлення системи для смартфона Galaxy A50.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися перші подробиці про наступний флагман Galaxy S11.

Також портал Знай.uа писав, що наприкінці літа або на початку осені Samsung повинна представити нові фаблети Galaxy Note 10.