Компанія Valve випустила окрему програму Steam Chat для мобільних пристроїв під управлінням ОС iOS і Android. Мобільний клієнт Steam Chat включає в себе багато функцій вже добре знайомого користувачам сервісу Steam настільного клієнта, яке у минулому році піддалося серйозному оновленню, щоб ефективніше конкурувати з Olympus. Тепер же чат буде доступний для геймерів на смартфоні, що дозволить зробити черговий проект Steam більш популярним.

Однак, цей додаток є один великий недолік - відсутність підтримки голосових повідомлень. В теорії це досить просто реалізувати, так що розробники пообіцяли, що незабаром з'явиться така можливість для тих, хто не любить текстові повідомлення.

Встановити мобільний додаток Steam Chat на Android-пристрій можна з магазину Google Play, а версія для iOS, традиційно, доступна в App Store. На щастя, додатки абсолютно безкоштовні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.