Google Play Store з'явилася перша стабільна версія Tor Browser for Android, відомого серйозним підходом до безпеки. Нагадаємо, що з допомогою браузера Tor можна отримати доступ до “темному інтернету”. По суті, потрапити на темну сторону мережі з звичайного браузера не вийде.

Версію браузера для ОС від Google розробляли близько 8 місяців. Автори поставили собі за мету “убезпечити” як можна більше число мобільних користувачів, які стикаються зі стеженням і цензурою в інтернеті. Однак, браузер ще не отримав фінальну версію, а функціонал досить убогий. У будь-якому випадку, розробники ще займуться поліпшенням цього проекту.

Перша версія Tor Browser for Android отримала номер 8.5 і може синхронізуватися з іншими версіями браузера для Windows, Mac і Linux. Версії для iOS поки не існує.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.