Компанія Opel запланувала прем'єру нової моделі Corsa на вересень в рамках автосалону у Франкфурті, проте машину практично повністю розсекретили вже зараз. Фото і інформацію про новинку опублікувало видання L’Automobile Magazine. Зазначимо, що виробники авто поступово відмовляються від дизельних і бензинових машин. Зараз у тренді електрокари, які будуть поступово стає популярними.

мережа "злили" електричну версію хетча - Corsa-e. Такий автомобіль, як очікується, отримає агрегати від співплатформеного Peugeot e-208: мотор потужністю 136 л. с. і 50-кіловат-годинну батарею, якої вистачає на запас ходу в 340 км по циклу WLTP.

Електрична версія першою і вийде на ринок – бензинові і дизельні варіанти з'являться вже після неї. Зазначимо, що авто буде бюджетним, судячи по двигуну і запасу ходу. Та і дизайн автомобіля не натякає на розкіш.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Продажу нової Корсы в Європі почнуться влітку, а перші поставки – восени.

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.