В мережу потрапили кілька рендерів майбутнього смартфона Samsung Galaxy Note 10. Нагадаємо, що раніше дизайнери намагалися відтворити флагман, грунтуючись на інформацію від інсайдерів.

Судячи з фото, гаджети отримають нову компоновку основний і фронтальної камери.

Інсайдери " підтвердили, що основна камера смартфона буде вертикальним, а не горизонтальним, як і у попередника. Судячи з усього, камера буде складатися з трьох модулів. Однак, раніше інсайдери повідомляли, що топова версія смартфона з 5G отримає четверний модуль на задній панелі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, фронтальна камера також змінить своє положення та буде розташована у центральній верхній частині екрана. Бен Гескин створив дві версії рендерів майбутнього гаджета, які відрізняються кількістю модулів у передній камері. Подивимося, який з них виявиться правдою. І все ж, компанія рано чи пізно зіллє в мережу зовнішній вигляд флагмана, і ми його побачимо на живих фото раніше офіційного анонсу.

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.