Компанія Apple 21 травня без зайвого галасу презентувала оновлені 13″ 15″ MacBook Pro. Корпорація любить влаштовувати сюрпризи користувачам, і цей день не виняток.

Основні зміни торкнулися 15″ MacBook Pro, який отримав процесори Intel 9-го покоління. Базова модель тепер оснащується шестиядерним Core i7 (2.6 ГГц, Turbo boost до 4.5 ГГц). Також доступний більш потужний варіант з восьмиядерним Core i9 (2.3 ГГц, Turbo boost до 4.8 ГГц) і кастомний збірка з восьмиядерним Core i9 з базовою частотою 2.4 ГГц і Turbo boost до 5 ГГц. Apple називає його “найшвидшим ноутбуком Mac в історії”. Охоче віримо, так як ноутбуки від яблучної корпорації відомі своєю быстродейственности, а також надійності (якщо не врахувати масові поломки клавіатур протягом декількох років).

13″ MacBook Pro з Touch Bar в базі тепер йде з чотирьохядерним Core i5 восьмого покоління (2.4 ГГц, Turbo boost до 4.1 ГГц). А ось топова конфігурація може похвалитися чотирьохядерним Core i7 із Turbo boost до 4.7 ГГц. Характеристики топові, але навіть не це порадує користувачів найбільше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

представлених MacBook Pro оновили клавіатуру! Правда, не варто поспішати оформляти передзамовлення – це все той же механізм третього покоління, але в ньому тепер використовуються нові матеріали. У теорії, це дозволить забути про залипання клавіш і виходу з ладу. Вартість оновлених MacBook Pro 13 – від $1799, MacBook Pro 15 – від $2399.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.