На початку травня південнокорейська компанія Samsung оголосила про початок виробництва 64-мегапіксельного датчика камери для смартфонів ISOCELL Bright GW1. Корейська портал ET News з посиланням на галузеві джерела повідомляє, що першим сенсор отримає пристрій Galaxy A70S. Судячи з усього, компанія не поспішає впроваджувати нову камеру в флагманські смартфони. Для початку, більш бюджетні пристрої повинні пройти тестування користувачам. Є дуже велика ймовірність, що Galaxy Note 10, анонс якого відбудеться вже в серпні 2019 року отримає такий же датчик.

Новинка, за повідомленнями, стане вдосконаленою версією Galaxy A70, представленого в квітні цього року. Датчик підтримує технологію Tetracell, що дозволяє групувати пікселі для захоплення більшої кількості світла в умовах поганого освітлення, а також HDR. Інсайдери повідомляють, що смартфон покажуть вже у другій частині 2019 року. Можливо, він вийде навіть після Galaxy Note 10, який отримає четверну камеру на задній панелі.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.