Найбільший ритейлер споживчої побутової електроніки на ринку США і Канади Best Buy скасував усі оформлені попередні замовлення на Galaxy Fold - складаний смартфон від Samsung.

Причиною скасування всіх попередніх замовлень названа нездатність південнокорейського гіганта позначити нову дату виходу новинки. Схоже, корпорація вирішила далеко не всі проблеми зі смартфоном.

Нагадаємо, продажі гнучких смартфонів від Samsung повинні були початися 26 квітня, однак у пристроїв, виданих журналістам для тестування, виявили технічні несправності. Вже через кілька днів експлуатації екран девайса почав відклеюватися, а смартфон швидко зламався. Ймовірною причиною цього могло стати відсутність захисної технології біля шарніра на місці вигину. Так як належного захисту не було, пил почала потрапляти під екран, і швидко зіпсувала пристрій.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У результаті в Samsung вирішили відкласти реліз Galaxy Fold на невизначений термін, щоб усунути дефекти.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.