Microsoft останні кілька років з усіх сил намагалася конкурувати з Sony в сфері ексклюзивних рішень для ігрових приставок. Незважаючи на провальний Xbox One, у цій консолі залишалося величезну перевагу, якої немає на PlayStation 4 – зворотна сумісність з минулими іграми для Xbox 360 і Xbox Original. З іншого боку, такий розклад не влаштовує Microsoft до кінця, і компанія хоче розширити свій вплив на ринку ігрових приставок.

Компанія готова представити новий сервіс під назвою Project xCloud. Це хмарний ігровий сервіс, який дозволить грати у величезну бібліотеку відеоігор з 3500 найменувань, охоплюють три покоління - Xbox, Xbox 360 і Xbox One. По суті, для гри не потрібен навіть потужний девайс - всі обчислення відбувається в хмарі, і трансляція гри передається по мережі на гаджет. Подібної технології гралася Google, яка показала сервіс Stadia.

Подивимося, коли компанія покаже новинку публіці.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.