Вже в нинішньому 2019 році компанія Xiaomi анонсує прошивку MIUI 11, встановити яку на свої мобільні пристрої і планшетні комп'ютери зможуть дуже багато користувачів.

Повідомляється, що сьогодні, 29 травня 2019 року, Xiaomi почала повноцінне тестування прошивки MIUI 11 межах своєї компанії, а для цього доступ до цього ПО надали всім співробітникам, щоб вони могли її використовувати і повідомляти про виявлені недоліки. Це означає, що збірка вже майже готова до виходу, і залишилося лише протестувати на незначні помилки. В теорії, компанія готова поширювати цю ОС серед користувачів, але вирішила перестрахуватися, щоб не повторити долю Samsung.

На думку китайської корпорації, тільки таким чином можна добитися ідеальної роботи нового, щоб всі користувачі отримали доступ до його стабільної версії, а не якийсь глючной і нестабільною. Про список пристроїв, які отримають підтримку, ми дізнаємося пізніше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила бюджетний ноутбук RedmiBook 14, який здивує користувачів своєю продуктивністю. Так, дизайн девайса дуже нагадує ноутбуки від Apple, але так навіть краще. Сам по собі ноутбук продається в різних модифікаціях, а ціна від 580 до 730 доларів. Коли ноутбук з'явиться в Україні - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung відмовилася від 10-кратного зума для своїх смартфонів. Корпорація вперше за ці роки вирішила відмовитися від такої можливості. Є велика ймовірність, що компанія розробить більш цікаву технологію, яка здивує світ. За заявою компанії, Samsung не хоче, щоб смартфони мали потворний зовнішній вигляд із-за випирає камери.

Знай.uа писав, що компанія Google Maps приготувала сюрприз для водіїв. Тепер жа в навігаторі буде відображатися наявність дорожньої камери, яка стежить за швидкістю. Тепер же водіїв про це буде попереджати сам сервіс від Google. І хоча функція поки не доступна на території України, це лише питання часу.