Незважаючи на проблеми з урядом США, компанія Huawei у всю працює над флагманської серії смартфонів Huawei Mate 30. Зараз інсайдер з ніком Teme опублікував в Twitter нові подробиці про новинки. Схоже, незабаром з'являться нові смартфони на прилавках, і у них буде одна особливість, яка точно зробить цей гаджет популярним.

Флагманська серія, як і передбачалося раніше, вийде з новим фірмовим процесором HiSilicon Kirin 985. Все завдяки тайваньської компанії TSMC, яка на відміну від своїх американських і англійських колег, не відмовилася співпрацювати з Huawei. По суті, це рятувальне коло для компанії, яка могла залишитися без компонентів для смартфонів.

Джерело також повідомило, що в Китаї смартфони дебютують з власною операційною системою HongMeng OS, а ось на глобальному ринку це поки ще під питанням. Імовірно, пристрої представлять 22 вересня, так що чекати залишилося недовго. Зазначимо, що інсайдери вже злили в мережу деяку інформацію про гаджеті.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.