Багато хто з нас пам'ятають історію з перегрівом MacBook Pro 15 на базі Intel Core i9. Ефективність цих процесорів залишала бажати кращого – ноутбуки Apple виявилися не здатні підтримувати максимальну продуктивність протягом тривалого часу із-за надмірного перегріву. Втім, це не дивно, адже корпус у ноутбука металевий, а метал має властивість збереження тепла протягом тривалого часу. Схоже, навіть передова система охолодження не могла впоратися з величезними температурами. Ноутбук просто глючив, а деякі користувачі і зовсім засовували його в холодильник, щоб охолодити.

надалі компанія випустила оновлення, яке виправляє цей недолік - для цього була знижена напруга чіпа. Врахувала Apple помилки в новому поколінні MacBook Pro?

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Незважаючи на те, що оновлені ноутбуки обзавелися ще більш потужним Intel Core i9, а кількість ядер збільшилася з 6 до 8, інженери все-таки змогли вирішити проблему з перегрівом. Проте, компанія підлоги на геніальну хитрість, яка не дозволила змінювати дизайн ноутбука.

На процесорі MacBook Pro тепер використовується більш якісна термопаста, яка ефективно розсіює тепло. Схоже, Apple вирішила заощадити на термопасті, але тепер все змінилося.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.