Південнокорейські ЗМІ повідомляють про те, що компанія Samsung отримала замовлення від Qualcomm на виробництво однокристальних системи наступного покоління, яка, як очікується, буде називатися Snapdragon 865. Це означає, що вже в кінці 2019 року з'явиться новий чіп, який збільшить продуктивність для флагманських смартфонів.

Чіпсет буде проводитися по 7-нм технології з використанням ультрафіолетовій літографії (EUV), що вперше для Qualcomm. Зазначимо, що Samsung вже має всі технології для виробництва чіпа, так що не виключено, що Galaxy S11 будуть продаватися з новим чіпом. Схоже, компанія Samsung тепер співпрацює більше, ніж Apple з Qualcomm, і для яблучної корпорації це буде сильним ударом.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Що стосується виходу смартфонів з новим чіпом, гаджети з'являться на прилавках вже на початку 2020 року.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найбільш надійних смартфонів у світі. На диво, яблучна корпорація, яка відома завдяки якості своїх гаджетів, посіла лише третє місце. В трійці немає навіть компанії Samsung, яка продає свої флагмани за ціною від тисячі доларів. Перше місце посіла компанія Huawei, яка різко увірвалася на ринок смартфонів зі своїми дешевими флагманами.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google виявила вбудовані віруси в смартфонах на базі Android. Дивно, але ці віруси з'явилися на смартфонах ще під час їх складання. Іншими словами, шкідливий код був вбудованим прямо з заводу.

Знай.uа писав, що смартфон Google Pixel 4, який покажуть вже в жовтні 2019 року, з'явився на якісних знімках. Тепер ми можемо розглянути девайс з усіх боків. Серед іншого, в очі кидається саме одинарна камера. Схоже, компанія не хоче відступати від своїх принципів, і продовжує покращувати фото з допомогою нейромережі.