Компанія Samsung здивувала публіку гігантським телевізором. Це модульний телевізор The Wall на базі технології MicroLED.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Новий телевізор випущений в рамках серії The Wall Luxury. Діагональ моделі становить майже 7,5 метрів. Незважаючи на розміри, зовні пристрій виявився ідентичним попередникам.

В якості альтернативи пропонується конфігурація з підтримкою дозволу 2K, але діагональ екрану в такому випадку обмежена 73 дюймами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А ось товщина величезного 292-дюймового гаджета складає 3 сантиметри. Пристрій заснований на технології MicroLED з терміном служби світлодіодів 100 000 годин. Роздільна здатність матриці — 8K, пікова яскравість — 2000 кд/кв. м, кадрова частота — 120 Гц.

Крім того, його оснастили графічним двигуном Quantum Processor Flex. Повідомляється, що він ідеально оптимізує зображення залежно від різних умов.

В моделі передбачили також режим цифрової фоторамки, при якому на екран можна виводити фото і відео.

Покупець має можливість вибрати звукову систему між Harman Luxury Audio і Steinway Lyngdorf. Ціна телевізора поки не озвучена.

Технологія Samsung MicroLED є модульною, тобто її можна гнучко налаштувати для різних розмірів і дозволів. Ці модулі з'єднуються разом. При цьому можна збільшити дозвіл всього телевізора, але не можна збільшити дозвіл його окремих модулів. У будь-якому випадку, такий телевізор здивує ваших гостей, якщо у вас вистачить розмірів стіни, щоб його розмістити.

Нагадаємо, Samsung Galaxy S9 суттєво оновили ПО.

Як повідомляв Знай. ua, Samsung Galaxy Tab S5 отримає наворочений стилус.

Також Знай. ua писав, що ціни на Samsung Galaxy S10 пробили дно.