Відомий вчений Едуард Ціолковський, якого часто називають "Радянський Тесла", був носієм таємних знань про майбутнє всього світу і вторгнення прибульців з Нібіру.

Як кажуть уфологи, радянський вчений зміг отримати свої знання безпосередньо на самій Планеті X. Одного разу Ціолковський побував у полоні в інопланетян, а повернувся вже освіченим.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вчений передбачав, що Нібіру одного разу досягне такої могутності, що зможе подолати силу тяжіння. Прибульці з Планети X висадяться на Землю і, в першу чергу, захоплять Росію, а потім і інші країни. Якщо люди зкоряться інопланетянам, то Земля стане суперпланетою. Правда, для цього потрібно буде пожертвувати мільйонами людей.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Саме Ціолковський після полону на Нібіру створив проекти ракет, на яких зараз відправляються у космос. Дослідники його робіт впевнені, що час для контакту з інопланетянами вже настав.

Нагадаємо, у напрямку Землі несеться астероїд, який може нести потенційну загрозу планеті.

Раніше Знай.uа повідомляв, моторшний об'єкт на Місяці змусив скептиків перехреститися.

Також Знай.uа писав, астрологи попередили про три найстрашніші дні червня.