Компанія Samsung в цьому році трохи поліпшила своє становище на китайському ринку, випустивши флагманське сімейство Galaxy S10. Однак, як показав OnePlus 7 Pro, продажі смартфонів південнокорейського виробника однаково далекі від ідеалу.

Ніхто і не очікував, що Galaxy S10 переверне ринок смартфонів. Приміром, його ціна відразу відштовхнула від себе мільйони потенційних покупців, які не готові були віддавати від 20 000 гривень за смартфон.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

торговельної На онлайн-майданчику JD було продано 250 372 одиниці OnePlus 7 Pro вартістю 4499 юанів або $649. Продажі Samsung Galaxy S10 Plus становили лише 23 266 моделей.

Справедливості заради потрібно відзначити, що південнокорейський флагман стоїть на 2400 юанів або $360 дорожче свого китайського конкурента і обладнаний накопичувачем в два рази меншій ємності. У будь-якому випадку, з допомогою статистики можна побачити, як смартфони від Samsung знищені китайським смартфоном, який був трохи дешевше.

При цьому обидві моделі оснащені 2K+ матрицями і несуть на борту мобільний процесор Snapdragon 855.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.