Mozilla попередила, що в Firefox присутня серйозна уразливість, яку активно використовують хакери. Компанія вже випустила оновлення для браузера, яке слід встановити як можна швидше. Настійно рекомендуємо оновити свій браузер, так як хакери можуть заволодіти вашими даними, і навіть грошима.

через уразливості зловмисники можуть без особливих труднощів впровадити у вашу систему шкідливий код і отримати доступ до ваших даних, якщо ви перейдете на один із заражених сайтів. Баг настільки серйозний, що про нього попередило навіть Агентство з кібербезпеки і захисту інфраструктури США. Схоже, що кількість жертв хакерів просто величезна, так як творці браузера не відразу виявили даний баг.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Mozilla виправила проблему в Firefox 67.0.3 і Firefox ESR (версії браузера для адміністраторів в організаціях) 60.7.1. Вона пов'язана з JavaScript-об'єктами.

Щоб оновити браузер, досить зайти в налаштування і натиснути кнопку “Оновити”. Система самостійно замінить застарілу версію на нову, і після перезавантаження програми можна безпечно користуватися Firefox.

У травні через проблеми з сертифікатом безпеки в Firefox перестали працювати всі розширення. Пізніше Mozilla виправила проблему, але на усунення пішло кілька днів

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.