Клавіатури комп'ютерів і ноутбуків під управлінням Windows 10 невдовзі будуть оснащуватися з новою додатковою клавішею. На цьому рішенні сама наполягла Microsoft. На вимогу софтверного гіганта, нова кнопка призначена для швидкого виклику хаба Office з якого можна запустити Word, Excel, Outlook і PowerPoint. Схоже, компанії просто нічим зайнятися, так як клавіатура не змінювалася ще з 1994 року, і всі необхідні клавіші вже були придумані. Відзначимо, що нова клавіша може виявитися абсолютно непотрібною для користувачів, так що не варто поспішати викидати свій гаджет заради заміни на новий.

При роботі будь-якої програми з офісного пакету Microsoft, кнопка буде додатково виконувати різні функції, в тому числі відкривати меню для надсилання документа іншим користувачам. Це зручно для офісних працівників, які користуються широким спектром послуг Microsoft, включаючи набори інструментів і так далі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За задумом інженерів компанії, клавішу будуть встановлювати поряд з правою кнопкою Windows, або зовсім замість неї на компактних клавіатурах. Як стверджує інсайдер WalkingCat, підтримка нової клавіші вже реалізована в Windows 10 May 2019 Update. Подивимося, наскільки корисною виявилася кнопка.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала оновлення MIUI 11 для своїх смартфонів. Однак, далеко не всі гаджети від китайського виробника зможуть оновитися до актуальної версії. Серед тих, кому пощастило варто відзначити флагманські смартфони і ті, які з'явилися на прилавках в 2019 році. Для бюджетників оновлення не буде, так як їх обчислювальної потужності може не вистачити.

Як повідомляв Знай.uа компанія прошивка MIUI від Xiaomi з кожним разом все більше нагадує звичайний Android. Якщо раніше компанія вміла виділятися серед інших компаній, то з кожним оновленням кордону між популярними прошивками стають все тонше. У будь-якому випадку, при переході з Android користувач практично не помітить різниці, а часті оновлення системи постійно збільшують комфорт використання смартфонів.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple здивували публіку оновленим додатком Карти, що можу стати краще додатки від Google. Однак, зміни у користувачів iOS 13, вихід якої запланований на вересень.