iOS 13 можна сміливо назвати однією з найбільш багатих на нововведення версій ОС від Apple, які виходили за останні роки. Крім темного режиму, компанія поліпшила витрата споживання енергії акумулятора, і тепер стало відомо, що і інтернет-трафік буде споживатися помітно менше.

Крім таких значущих нововведень, як нічний режим, режим панорам в Apple Maps та підтримка зовнішніх накопичувачів, iOS 13 включає в себе безліч дрібних і зовсім непомітних, на перший погляд, функцій, які, проте вже давно були доступні на платформі конкурентів. Одна з них – системний режим Low Data Mode, який дозволяє скоротити споживання інтернет-трафіку не в окремому додатку або сервісі, а в загальному. Це означає, що абсолютно всі програми, які використовують бездротову мережу будуть витрачати набагато менше трафіку, що дозволить їм працювати швидше, а також користувачеві заощадити гроші.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На жаль, принцип роботу нової технології залишається невідомим, але яблучна корпорація точно все продумала, так що за безпеку пристроїв переживати точно не варто.

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.