Останнім часом Apple часто звинувачують у зниженні якості її продукції та завищені розцінки на ремонтні послуги. Раніше був скандал, в якому звинувачували Apple в дорогої заміни деталей в ноутбуках, які насправді працювали справно. Тепер же компанія зайшла ще далі, і висмоктала у одного з клієнтів величезні гроші.

За словами фотографа Грега Бенца, він зіткнувся з тим, що його дисплей MacBook Pro 2018 року несподівано перестав подавати ознаки життя. Сам комп'ютер включався, видавав привітальні звуки і навіть іноді активував кулер, але екран продовжував залишатися чорним. Звичайно ж, фотограф звернувся в Apple Store, який є сертифікованим центром від Apple, що натякає на чесність і професіоналізм.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Там йому запропонували залишити комп'ютер на діагностику, за підсумками якої була замінена материнська плата, але це не допомогло. Тоді було вирішено замінити дисплейний шлейф, який, на жаль, так не повернув екран до життя.

На третій раз Бенцу просто видали новий комп'ютер. До того моменту сумарна вартість сервісного обслуговування, яке включало в себе дворазову заміну умовно пошкоджених компонентів і одноразову заміну всього ноутбука, склала близько 10 тисяч доларів. Оскільки лептоп перебував на гарантії, всі витрати лягли на Apple, але що було б, якщо б компанія не визнала випадки гарантійними, обурюється Бенц.

Таким чином, Бенцу крупно пощастило, так як гарантія покриває ці витрати. Однак, для інших користувачів це могло виявитися справжнім пеклом.

Нагадаємо, що Google планує запустити ігровий сервіс Stadia, який дозволить запускати будь-яку гру навіть на слабкому пристрої. Для цього лише потрібен геймпад, і швидкий інтернет. Тепер же корпорація відкрила передзамовлення на свої геймпади, які продаються за ціною від 70 до 120 доларів, що досить багато, але все ж, це дешевше покупки повноцінної консолі за типом Sony PlayStation 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi раптово випустила новий смарт-браслет, і це не Xiaomi Mi Band 4. Браслет отримав купу приємних функцій, серед який і кольоровий екран, і NFC чіп. Що стосується цін, деталей поки ніяких немає, але він не стане конкурентом для Mi Band 4, який вже продається в мережі з цінником в 32 долара.

Також Знай.uа писав, що смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Повідомляється, що смартфон отримав відмінні характеристики, а цінник буде дуже приємним - 10 000 гривень. Серед іншого, девайс може похвалитися збільшеним запасом акумулятора - 4000 маг, і це вистачить на весь день автономної роботи.