У цьому році розробники Android і iOS, а також додатків для цих операційних систем, зосередилися на створенні темних тим, які знижують навантаження на очі користувачів і подовжують час роботи мобільних пристроїв без підзарядки (справедливо тільки для екранів OLED). Однак, не тільки звичайні розробники займаються подібними нововведеннями в інтерфейсі програм.

цього тижня користувачі мобільного поштовий клієнт Gmail для Android почали повідомляти про те, що і вони отримали темну тему. Варто зазначити, що відповідне оновлення поширюється поетапно випадковим чином серед людей, у яких встановлена остання версія програми. У будь-якому випадку, оновлення стане доступним для всіх користувачів Android-смартфонів. Сама функція покращує комфорт від використання програми, так і знижує витрата акумулятора смартфона.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Нардеп пригрозив чоловікам без повістки арештом майна: "Навіть і знати не буде" Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Крім того, поки що темна тема працює тільки на екрані налаштування Gmail, при цьому користувачі повідомляють про те, що вона може самостійно включатися і відключатися, а примусового перемикача для постійної роботи в додатку поки немає. Однак, не секрет, що пошуковик все ж додасть цю функцію, так як новий Android може працювати повністю в темному режимі.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.