Оприлюднили прогнози відомого астрофізика Стівена Хокінга на найближчі сто років. Вчений не раз попереджав людство про великі катаклізми і перенаселення планети.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомий у всьому світі британський фізик і космолог Стівен Хокінг помер у 2018 році. За час своєї неймовірної кар'єри він видав велику кількість наукових праць і зробив чимало відкриттів про всесвіту.

Він стверджував, що вже в 2600 році Земля буде страждати від сильного перенаселення. Це в свою чергу призведе до дефіциту ресурсів. Запаси ж поповнити вийде лише з допомогою плавучих ферм, впровадження яких ведеться сучасності.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вчений вважав, що людство може зіткнутися до масовим вимиранням. До того ж зникнення загрожує 80% видів живих організмів.

Фізик прогнозував те, що з'являться штучні віруси і ядерна війна. Також він не виключав виникнення штучних вірусів і ядерної війни. Хокінг також не виключав ймовірності зіткнення з метеоритами і наполягав на небезпеку, яку принесе штучний інтелект і все тому, що люди мають намір передати всі складні процеси на виконання машин.

Хокінг заявив, що Земля почне повільно згоряти, і з часом перетвориться на нежитлову Венеру.

У своїх прогнозах" Хокінг попереджав про небезпеку створення штучного інтелекту. Люди не зможуть з ним конкурувати. В результаті людство буде знищено або поневолене.

Перед смертю великий учений спрогнозував ще одну катастрофу. На його думку, в майбутньому на Землі з'являться суперлюди з штучно зміненою ДНК, які перетворяться в загрозу для решти людства.

Нагадаємо, останнє пророцтво Стівена Хокінга випадково знайшли.

Як повідомляв Знай. ua, Він у деталях описав кінець світу.

Також Знай. ua писав, що астрофізик заявив, що більше не вірить в Нібіру.