Корпорація Google відкрила мінімалістичний сайт для розробників Fuchsia OS. Ця операційна система має замінити Android в майбутньому. Схоже, корпорація добра планує позбавитися від Android найближчим часом, як це вже зробила компанія Huawei. Серед іншого варто відзначити, що нова ОС від пошуковика буде відрізнятися своєю простотою і сумісністю з більшістю гаджетів.

Поки що ресурс знаходиться на ранньому етапі свого розвитку. Тут можна знайти різні інструкції та іншу інформацію, яка стане в нагоді розробникам операційної системи і додатків для неї.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Серед іншого, нова ОС здатна працювати як на смартфонах, так і на планшетах і повноцінних ПК, що дозволить розробникам випускати програми для всіх платформ одночасно.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Звичайно ж, девайс буде продаватися на території нашої країни помітно дорожче, якщо порівнювати з ринком Китаю, але за 10 тисяч гривень ви отримаєте відмінний смартфон, який залишиться актуальним протягом найближчих років. Немає сумніву, що 6 Гб оперативної пам'яті вистачить для спілкування в мережі, перегляд відео, і навіть для продуктивних ігор, відображаючи красиву картинку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung не планує зупинятися на гнучкій Galaxy Fold, і готова представити новий девайс, який отримає гнучкий екран. І хоча точної дати запуску ні, аналітики прогнозують вихід на 2020 рік, точніше на його початок.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Apple продовжує зменшувати різницю в функціональності між своїми пристроями. Приміром, тепер на ноутбуках від яблучної корпорації з'являться функції, які раніше були доступні лише власникам iPhone.