До анонсу чергового флагмана Samsung залишилося не так багато часу. За чутками, його представлять вже 7 серпня, тобто трохи більше ніж через місяць. Звичайно ж, в мережі практично щодня з'являються нові витоки, які розповідають про нові подробиці про флагмані майбутнього.

Почнемо з тильного боку. Samsung навіщось вирішила зробити Note10 схожим на величезну кількість інших смартфонів на ринку. Ті ж флагмани Huawei і Honor виглядають приблизно так само, в той час як Galaxy S10 ззаду сплутати з чим-то досить складно. Схоже, компанія вирішила не ризикувати, і випустити смартфон, які буде нагадувати вже существущіе флагмани, які продаються у всьому світі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як би там не було, схоже, що буде саме так. А ось спереду Galaxy Note10 дійсно вражає. Особливо, якщо поруч покласти Galaxy Note 9. Правда, на цьому знімку модель Note10+ (або Note10 Pro), відрізняється більш великим екраном, але це не так важливо.

Про ціни поки говорити рано, але інсайдери повідомили, що одна з модифікацій обійдеться в 1200 доларів.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Звичайно ж, девайс буде продаватися на території нашої країни помітно дорожче, якщо порівнювати з ринком Китаю, але за 10 тисяч гривень ви отримаєте відмінний смартфон, який залишиться актуальним протягом найближчих років. Немає сумніву, що 6 Гб оперативної пам'яті вистачить для спілкування в мережі, перегляд відео, і навіть для продуктивних ігор, відображаючи красиву картинку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung не планує зупинятися на гнучкій Galaxy Fold, і готова представити новий девайс, який отримає гнучкий екран. І хоча точної дати запуску ні, аналітики прогнозують вихід на 2020 рік, точніше на його початок.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Apple продовжує зменшувати різницю в функціональності між своїми пристроями. Приміром, тепер на ноутбуках від яблучної корпорації з'являться функції, які раніше були доступні лише власникам iPhone.