30 червня в Китаї стартували продажі смартфонів Huawei Nova 5 Pro. Дивно, але перша партія вже розійшлася, і остальнім бажаючим придбати гаджет доведеться почекати кілька тижнів. Як пише джерело з посиланням на офіційних представників Huawei, на те, щоб розпродати першу партію, пішло дві години. Схоже, смартфон встиг всіх здивувати, а після презентації користувачі вирішили не зволікати часу, і замовили собі по флагману.

На жаль, обсяг першої партії Nova 5 Pro не повідомляється, але навряд чи він був менше декількох десятків тисяч штук (зазвичай — набагато більше). Тому зараз віддувається за всю серію тільки початкова модель Nova 5i: Nova 5 Pro розпроданий, а Nova 5 надійде в продаж тільки 20 липня. Втім, компанія вже збирає другу партію, яка стане доступною і для жителів Європи.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

На тлі флагманської моделі Huawei P30 Nova Pro 5 Pro оцінений цілком помірно: базова версія з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті коштує $435 (11 400 грн.), варіант з 8 ГБ оперативноъ пам'яті і 256 ГБ флеш-пам'яті оцінений в $495 (13 000 грн.).

Нагадаємо, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Звичайно ж, девайс буде продаватися на території нашої країни помітно дорожче, якщо порівнювати з ринком Китаю, але за 10 тисяч гривень ви отримаєте відмінний смартфон, який залишиться актуальним протягом найближчих років. Немає сумніву, що 6 Гб оперативної пам'яті вистачить для спілкування в мережі, перегляд відео, і навіть для продуктивних ігор, відображаючи красиву картинку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung не планує зупинятися на гнучкій Galaxy Fold, і готова представити новий девайс, який отримає гнучкий екран. І хоча точної дати запуску ні, аналітики прогнозують вихід на 2020 рік, точніше на його початок.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Apple продовжує зменшувати різницю в функціональності між своїми пристроями. Приміром, тепер на ноутбуках від яблучної корпорації з'являться функції, які раніше були доступні лише власникам iPhone.