Основні елементи камери смартфона Huawei Mate 20 згруповані у формі квадрата з закругленими кутами. Це, вже можна сказати, фірмова відмінна риса моделі.

Але смартфон наступного покоління може отримати зовсім інше виконання камери.

Замість квадрата буде коло. Схоже, компанія не хоче дотримуватися того ж формату, як це було в 2018 році. Тепер корпорація хоче змінити зовнішній вигляд смартфонів, щоб показати різницю між модельними рядами своєї продукції.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На такий висновок наштовхує знімок скляній панелі, яка повинна прикривати кришку смартфона. Фото опублікував відомий Інсайдер Мукул Шарму (Mukul Sharma) на своїй сторінці в Twitter. Звичайно, до кінця вірити інсайдери не варто, адже це можуть бути застарілі рендери, які забракували.

Інформатор поки і сам не впевнений, що серійний Mate 30 продемонструє саме таке виконання камери, але такий варіант цілком можливий — він дозволить дистанціюватися від форми камери нових iPhone, які теж будуть виконані у формі квадрата.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 9T дістався до України. Звичайно ж, девайс буде продаватися на території нашої країни помітно дорожче, якщо порівнювати з ринком Китаю, але за 10 тисяч гривень ви отримаєте відмінний смартфон, який залишиться актуальним протягом найближчих років. Немає сумніву, що 6 Гб оперативної пам'яті вистачить для спілкування в мережі, перегляд відео, і навіть для продуктивних ігор, відображаючи красиву картинку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung не планує зупинятися на гнучкій Galaxy Fold, і готова представити новий девайс, який отримає гнучкий екран. І хоча точної дати запуску ні, аналітики прогнозують вихід на 2020 рік, точніше на його початок.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Apple продовжує зменшувати різницю в функціональності між своїми пристроями. Приміром, тепер на ноутбуках від яблучної корпорації з'являться функції, які раніше були доступні лише власникам iPhone.