Компанія Google оголосила про нову функції в своєму картографічному сервісі Google Maps, що дозволяє прогнозувати ступінь завантаженості транспорту - автобусів, поїздів або метро. Тепер же свій маршрут можна істотно поліпшити. Нова функція дозволить зменшити шанс попадання в пробку, що не може не радувати абсолютно кожного водія.

Прогнози від Google Maps будуть ґрунтуватися на інформації від самих користувачів про минулих поїздках. Зокрема, протягом декількох місяців пошуковий гігант просив користувачів Google Maps надати інформацію про рівень завантаженості їх маршрутів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Після завершення поїздки їм пропонувалося вибрати з чотирьох варіантів - багато вільних місць, мало вільних місць, тільки стоячі місця і стоячі місця в більш тісному просторі. Завдяки цим даним можна з легкістю дізнатися, чи є сенс вибирати саме цей маршрут.

Після збору даних Google тепер буде прогнозувати завантаженість транспортних засобів для користувачів, які планують щоденні маршрути.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.