Компанія Apple ухвалила рішення наростити чисельність власників своїх фірмових смартфонів за рахунок випуску на ринок нової моделі, яку анонсують вже через кілька місяців. Схоже, компанія готова до будь-яких трюків, щоб повернути собі колишню славу.

Джерело запевняє, що “яблучна” корпорація розробила дешеву версію iPhone, в яку встановлено сканер відбитків пальців Touch ID, але де саме він знаходиться – невідомо. Можливо, застарілу функцію все ж впровадили в сам екран, але це збільшить підсумкову ціну пристрою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новинка в особі iPhone “для бідних” буде доступна для покупки тільки в Китаї, де мобільний пристрій буде конкурувати з продукцією Huawei, Xiaomi, Vivo, Oppo і інших компаній, частка яких на ринку з кожним днем зростає, а ось Apple навпаки знижується.

Можливо, що гаджет можна буде замовити з Китаю, і він буде працювати з українськими операторами.

Якщо дана інформація є достовірною, новий iPhone стане першим мобільним пристроєм Apple, який компанія випустить спеціально для якихось окремих регіонів світу, а таким на початковому етапі буде тільки Китай. Про ціни поки говорити рано, але є велика ймовірність, що новинку представлять вже на початку вересня, разом з іншими iPhone.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.