Вже сьогодні, 2 липня, компанія Xiaomi офіційно представить перші смартфони нової серії Xiaomi CC, які користувачі мережі активно обговорювали. Дизайн і характеристики прийдешніх новинок вже не є секретом, а зараз приспіли і ціни, які успішно злили китайські інтернет-магазини. Втім, це не дивно, адже зараз зберегти всі дані про смартфон в таємниці від громадськості практично неможливо.

Отже, базова модель Xiaomi CC9 буде коштувати 2499 юанів (близько $365), а преміальна Xiaomi CC9 Meitu Edition з більш просунутою камерою отримає цінник в 2999 юанів ($438). Зазначимо, що це як і раніше інсайдерські відомості, а не офіційні дані. Що ж, ціна цілком собі приємні, якщо врахувати, що гаджет отримає потрійну камеру, а також крутий екран.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Смартфони серії Xiaomi CC виступлять прямими конкурентами останнім моделям OPPO серії R, Vivo серії X і Huawei Nova.

Крім базової Xiaomi CC9 і просунутої Xiaomi Mi CC9 Meitu Edition в новоспеченій лінійці очікується спрощена і більш компактна модель Xiaomi CC9e. Точних даних про ціну Xiaomi CC9e немає, але передбачається, що вона буде на рівні $300.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.