Не секрет, що в 2019 році китайська корпорація Xiaomi для своїх телефонів випустить операційну систему MIUI 11, яка може бути заснована на різних версіях Android від Google. Що стосується нововведень, нова ОС прискорить роботу смартфонів, а також поліпшить його продуктивність і час автономної роботи.

Крім того, в прошивці MIUI 11 користувачів чекає новий екран блокування, який стане можливј кастомизировать на свій розсуд, але в певних межах. Однак, стало відомо, що далеко не всі смартфони отримають доступ до оновлень.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

За офіційними даними, до нової прошивки не оновлюються телефони Redmi Note 4 (MediaTek), Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi Note 3 і Redmi Pro, всім власникам яких належить використовувати існуючу зараз прошивку MIUI 10, так як для всіх цих моделей вона стала останньою.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.