У Китаї випустили клон майбутнього iPhone XI Max, який повинен бути представлений восени поточного року. Таким чином, підробка з'явилася задовго до релізу оригіналу. Втім, від китайців іншого очікувати і не варто було. Навіть після першої витоку даних про нових iPhone, вони вже встигли випустити репліки на знамениті яблучні гаджети.

Новинка створена на основі витоків з дизайном нових iPhone. Детальні зображення дали можливість китайцям скопіювати зовнішній вигляд гаджета до дрібниць.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Підробку можна визначити за її акуратним виконанням. Так, камери розташовані в квадратному модулі в хаотичному порядку. У будь-якому випадку, на кожен товар знайдеться свій покупець, так що і ці фейкові iPhone розлетяться як гарячі пиріжки.

Копіювати також змогли інтерфейс iOS, однак на відео показані тільки робочі іконки.

Відомо, що перші рендери iPhone XI з'явилися в Мережі ще в квітні цього року.

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.