Не секрет, що Норвегії немає рівних у питанні електрифікації автотранспорту. Майже третина нових автомобілів, проданих в цій країні в минулому році, були чистими електромобілями. Стало відомо, що за минулий місяць майже половина проданих електрокарів була від Tesla. Іншими словами, майже кожен другий електрокар від виробника Tesla. Схоже, у компанії тепер справи йдуть набагато краще.

Що стосується Норвегії, де компанія Ілона Маска є незаперечним лідером (як в сегменті електромобілів, так і в цілому), тільки в минулому місяці Tesla продала 3760 автомобілів, що відповідає частки 24,5%. Це більше, ніж VW і Toyota, які займають друге і третє місце з продажу разом узяті. Звичайно, все це з-за високого рівня життя, коли у жителів Норвегії є можливість вибирати між електрокаром, і звичайним на беніні.

Як відомо, Норвегія прагне, щоб до 2025 року всі 100% проданих нових автомобілів були електричними. Враховуючи відсоток продажу електрокарів, таке досягнення здається реальним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple терміново відкликає лінійку своїх ноутбуків. Причому причина досить серйозна - акумулятори ноутбука можу займатися. Це означає, що практично кожен власник ноутбуків від яблучної корпорації під загрозою. І поки Apple не визнала свою помилку, усі бажаючі можуть поміняти свій акумулятор на гаджеті абсолютно безкоштовно в сервісному центрі Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony продовжує радувати справжніх геймерів. Тепер ціни на популярну консоль PS4 пробили дно. Ігровий гаджет продається за ціною 200 доларів, що не може не радувати користувачів. Геймер можуть придбати повноцінну консоль за 5 тисяч гривень. Правда, ігри можуть обійтися дорого, якщо їх купувати без знижки, так що економити на геймерський проектах треба вміти.

Також Знай.uа писав, що компанія Google планує випустити новий месенджер, який зможе здивувати публіку. Експерти повідомляють, що новинка зможе перевершити навіть WhatsApp, так як крім спілкування за допомогою текстових СМС, додаток здатне здійснювати відеодзвінки.