Не секрет, що корпорація General Motors може відродити бренд Hummer, зробивши його повністю електричним, а тепер аналогічні звістки надійшли про спорткарі Chevrolet Camaro. Так, Hummer був справжньою проблемою для екології, чого не скажеш про Camaro. Проте, прогрес не стоїть на місці, і пора б вже випустити автомобіль в новій модифікації і з новою начинкою. І хоча Camaro все ще продається, але незабаром це зміниться.

Таким чином, “переклад електричні рейки” дозволить зберегти культову модель на ринку, а також поборотися зі своїм головним конкурентом — Ford Mustang, який також незабаром стане гібридним та електричним.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що фахівці General Motors вже експериментували з електрифікацією Chevrolet Camaro. В минулому році вони представили електромобіль Chevrolet eCOPO Camaro Concept, призначений для участі в драг-рейсингу. Звичайно, цей автомобіль сильно здивує публіку своєю потужністю і швидкістю.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.