Журналісти видання Winfuture знайшли на торговому майданчику eBay прототип неанонсированного смартфона Nokia з операційною системою Android на борту. Судячи по зовнішньому вигляду смартфона, він потрапив до нас з майбутнього. Виглядає футуристично, але Nokia так і не наважилася випустити його на прилавки. Однак, якимось чином він потрапив до рук продавця на ebay, який вирішив непогано заробити.

За словами продавця, це зразок 2014-2015 року. У той час компанія займалася випуском смартфонів на базі Windows. Що стосується розмірів екрану, він досягає 3 дюймів. Сучасні смартфони мають екран розміром в 6 дюймів. У смартфоні встановлений чіп Qualcomm Snapdragon 400, 1 ГБ ОЗУ, 8 ГБ ПЗУ, одна камера, а також є модулі Wi-Fi і Bluetooth.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Смартфон працює на версії ОС Android 4.3 з передвстановленим лаунчер Nokia Z і декількома додатками Google. Виглядає він дуже дивно, тим самим він привертає до себе увагу.

Зразок продають за 2000 доларів США, але купувати його ми не радимо. Хіба що ви колекціонер, який готовий витратити таку суму на прототип смартфона 5-річної давності.

Нагадаємо, що в мережу злили нові подробиці про прошивці від Xiaomi для смартфонів, вихід якої запланований на осінь цього року. Окрім новий деталей інтерфейсу, інсайдери опублікували фото з оболонкою, яка вже була в робочому стані на смартфоні. Серед іншого, користувачі відзначили, що зовнішній вигляд нагадує голий Android, який використовується на смартфонах Pixel від Google.

Як повідомляв Знай.uа культовий масл-кар Chevrolet Camaro відмовиться від бензинових двигунів. Вже до 2023 року автомобіль буде повністю електричним, що вплине на його зовнішній вигляд, а також на технічні характеристики.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo представила унікальний геймерський смартфон iQOO Neo. Крім потужного процесора і 6 Гб оперативної пам'яті, девайс отримав водяну систему охолодження, яка гарантує комфортне використання девайса під час геймінгу. Серед іншого, девайс отримав непогану камеру, а також об'ємний акумулятор на 4500 мАч.