Схоже, після виставки E3 2019 і нового трейлера гри Cyberpunk 2077 Кіану Рівз став чи не найпопулярнішою людиною Всесвіту. Частина фанатів вимагає більше Кіану в Cyberpunk 2077, а ще частина зареєстрували петицію, яка передбачає поява актора у другій частині відомої гри S. T. A. L. K. E. R. Схоже, у геніального актора є всі шанси стати людиною року.

Нагадаємо, раніше на популярному сайті з'явилася чергова петиція з вимогою, щоб CD Projekt RED додали в гру Cyberpunk 2077 нагороду "Ти захоплюючий!". За задумом геймера, її мають отримати всі, хто повністю пройде Cyberpunk 2077. Звичайно ж, виходу гри очікують мільйони фанатів, і це чи не головна гра 2019 року, яка вже встигла нашуміти.

Пізніше з ще одним схожим вимогою на сайті Change.org виступили і фанати культової гри про Чорнобиль.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Петиція була створена тиждень тому, але увагу на неї звернули лише нещодавно. На момент написання статті кількість підписів – 576. І вони продовжують повільно, але впевнено рости. Звичайно ж, цього не станеться, так як не факт, що гра про сталкерів взагалі стане доступною для користувачів. Не виключено, що розробку гри могли в будь-який момент заморозити.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.