Microsoft намагається дотримуватися 2-річного графіка випуску свіжих оновлень для Windows 10. Однак наступний великий патч не принесе вагомих поліпшень, як раніше. Звичайно ж, наступний патч стане доступним вже цієї осені, і порадує користувачів деякими поліпшеннями.

Компанія оголосила про оновлення "19H2" для своєї програми Windows Insider, в якому будуть відсутні які-небудь нові функції – компанія зосередиться просто на підвищення продуктивності. На думку розробників, такий підхід дозволить зробити оновлення меншими за обсягом і не такими "руйнівними", як раніше. Схоже, компанія усвідомила, що нові непотрібні функції не так вже і потрібні користувачам, так що варто попрацювати над швидкістю роботи всієї системи.

Травневе оновлення для Windows 10 принесло безліч поліпшень, у тому числі налаштування частоти оновлень, світлу тему, режим пісочниці та інші корисні нововведення. Однак, деякі користувачі відзначили, що нова ОС працює не зовсім коректно на застарілих комп'ютерах.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що на ebay в продажу з'явився секретний смартфон від Nokia, який продають за дві тисячі доларів. Повідомляється, що це секретна модель смартфона, який повинен був з'явитися на прилавках ще в 2014 році, однак, компанія чомусь відмовилася починати продажі пристрою. У будь-якому випадку, девайс працює на Android, що велика рідкість для смартфонів Nokia.

Як повідомляв Знай.uа флагманський Xiaomi Mi MIX 2s істотно подешевшав. Тепер гаджет продається всього за 330 доларів. Зазначимо, що раніше за гаджет просили близько 500 доларів, так що ціна помітно впала. За ці гроші покупець отримає 8 Гб оперативної пам'яті, що досить багато навіть для сучасних девайсів.

Також Знай.uа писав, що нове оновлення Windows 10 вивело з ладу мільйони комп'ютерів. Повідомляється, що нова ОС не змогла працювати на застарілих ПК, які випускалися до 2012 року. Це означає, що дане оновлення зламало застарілі комп'ютери мільйонів користувачів. Microsoft знову взялася за своє.