Кілька тижнів тому стало відомо, що Apple відкликає партію MacBook Pro з-за ризику загоряння батареї. Тепер один з користувачів виклав фотографії, які можуть мотивувати вас швидше відправити MacBook в сервісний центр. Скажемо відразу, фото не з приємних, і це лише підтвердило побоювання з приводу небезпеки ноутбуків.

Власник 15″ MacBook Pro Стівен Ганьє (Steven Gagne) поділився фотографіями згорілого пристрою. Ноутбук вибухнув за три дні до анонсу Apple програми повернення. Зазначимо, що Стівену крупно пощастило, оскільки пожежу вдалося ліквідувати, і ніхто не постраждав. Звичайно, Apple видасть йому новий ноутбук, але факт того, що ноутбук міг привести до плачевних наслідків, приховати точно не вийде.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“У понеділок ввечері, поки ми були в ліжку, батарея в моєму MacBook Pro вибухнула, з'явився невеликий вогонь і дим почав заповнювати мій будинок. Уявіть, як швидко я скочив з ліжка. Спершу мою увагу привернув звук, а потім сильний запах гару”, – розповів Стівен.

Варто відразу відзначити, що ноутбук не був включений, і навіть не був підключений до зарядки. Це означає, що ноутбук мимовільно загорівся.

Нагадаємо, що на ebay в продажу з'явився секретний смартфон від Nokia, який продають за дві тисячі доларів. Повідомляється, що це секретна модель смартфона, який повинен був з'явитися на прилавках ще в 2014 році, однак, компанія чомусь відмовилася починати продажі пристрою. У будь-якому випадку, девайс працює на Android, що велика рідкість для смартфонів Nokia.

Як повідомляв Знай.uа флагманський Xiaomi Mi MIX 2s істотно подешевшав. Тепер гаджет продається всього за 330 доларів. Зазначимо, що раніше за гаджет просили близько 500 доларів, так що ціна помітно впала. За ці гроші покупець отримає 8 Гб оперативної пам'яті, що досить багато навіть для сучасних девайсів.

Також Знай.uа писав, що нове оновлення Windows 10 вивело з ладу мільйони комп'ютерів. Повідомляється, що нова ОС не змогла працювати на застарілих ПК, які випускалися до 2012 року. Це означає, що дане оновлення зламало застарілі комп'ютери мільйонів користувачів. Microsoft знову взялася за своє.