Компанія Sony випустила нову модель бездротових навушників Sony WF-1000XM3, які виходять вже сьогодні на масовий ринок і обіцяють у своїй особі повноцінну конкуренцію компанії Apple. Що стосується порівняння характеристик з AirPods - ці навушники отримали такий же функціонал, але за меншу вартість, що не може не радувати користувачів.

зокрема, модель WF-1000XM3 являє собою нову ітерацію кілька більш технічно досконалої моделі 1000XM3, представленої в кінці минулого 2018 року. Серед іншого, новинка отримала режим шумозаглушення, а також підтримку нового стандарту Bluetooth, який прискорить швидкість відгуку на команди. Крім цього, компанія впровадила підтримку модифікації звуку, випустивши програми за типом еквалайзера, так що кожен бажаючий може налаштувати звук за себе.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки
Показати ще

Нова модель вже заздалегідь отримала досить високий оціночний бал тому, що стала ще більш компактної і при цьому збільшилася у своїй автономності – до 32 годин при відключеній функції шумозаглушення і близько доби при включеній. Таким навіть навушники від яблучної корпорації не можуть похвалитися. Що стосується ціни, девайс буде продаватися за ціною в 229 доларів. Так, може здатися занадто багато, але ці навушники однозначно варті своїх грошей.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.