Компанія Xiaomi змінила список смартфонів, які отримають підтримку прошивки MIUI 11. Головним нововведенням в ній стане нативна підтримка темної теми оформлення. Крім цього, гаджети будуть працювати набагато швидше, а споживати заряд акумулятора набагато менше. Іншими словами, якщо ваш смартфон буде підтримувати нову ОС, обов'язково варто оновитися.

Прошивка MIUI 11 буде представлена вже в червні нинішнього року, а потім, після цього, Xiaomi почне випускати її тестові збірки для різних моделей своїх фірмових телефонів. Однак, доступ отримають далеко не всі і не відразу. Швидше за все, фінальна збірка для всх буде доступною вже восени цього року.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Бюджетники, які отримають доступ до MIUI 11: Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 4, Redmi Note 4X, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Pro, Redmi S2, Redmi 7, Redmi Note 7S і Redmi Note 7 Pro.

Якщо ж говорити про телефони середнього і топового рівнів, то ці смартфони отримають доступ: Xiaomi Mi 9, Mi 9 SE, Pocophone F1, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20, Redmi K20 Pro, Mi 9 EE, Mi Mix 3, 8 Mi, Mi 8 Pro, Mi 8 EE, Mi 8 SE, Mi 8 Lite, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, 6 Mi, Mi 6X, Mi Note 2, Mi Note 3, Mi 5s, Mi 5s Plus, 5 Mi, Mi 5X, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3 і Mi Play.

Не виключено, що компанія буде доповнювати список новими пристроями.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.