Минулого місяця Google показала дизайн тильного боку смартфона Pixel 4, чия прем'єра очікується тільки в жовтні. З того моменту інсайдери впевнені, що камера на задній панелі розміщена в прямокутник. Відомі інсайдери змогли створити 3D-модель смартфонів, спираючись на отримані картинки.

Отже, дизайн лицьової частини дійсно такий, як на недавніх рендерах чохлів — з досить широкими верхній і нижній рамками. При цьому рамка над дисплеєм трохи ширше. Виглядає це дуже дивно, але пошуковик вирішив, що так буде краще.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що більш ранні рендери Pixel 4 демонстрували дизайн з більш тонкими рамками і врізаної в екран фронтальною камерою, як у Galaxy S10, але ще тоді були великі сумніви щодо їх достовірності. У будь-якому випадку, нам залишилося чекати всього декілька місяців, і ми дізнаємося, яким Google бачить смартфон майбутнього. Про ціни поки говорити рано, але анонс запланований на жовтень цього року.

Нагадаємо, що браузер Firefox незабаром може стати платним. Звичайно, розробники залишать і безкоштовну версію, але з обмеженим функціоналом. Що стосується платній, в ній буде безлімітний vpn-сервіс, а також купа новий фішок, які зроблять використання браузера максимально комфортним.

Як повідомляв Знай.uа, флагманський Samsung Galaxy Note 10 показали на новий рендерах. Тепер гаджет показали з усіх сторін, і в очі кидається камера. У топової модифікації вона буде четверний, а бюджетною - 3 об'єктива. Серед іншого, деякі моделі будуть підтримувати мережу нового покоління 5G, а цінник одного з них буде досягати 1200 доларів.

Також Знай.uа писав, що браслет Xiaomi Mi Band 5 шокував користувачів. Не встигли розпродати Mi Band 4, як в мережі з'явилися перші подробиці про гаджеті нового покоління. Звичайно ж, новинка отримає кольоровий девайс, і купу крутих фішок, за типом чіпа NFC для безконтактної оплати. Правда, гаджет покажуть аж у травні 2020 року.