Компанія Microsoft сповістила користувачів Windows, 10 останнє оновлення KB4501375 може порушити роботу диспетчера підключень віддаленого доступу (Remote Access Connection Manager — RASMAN). Помилка впливає, наприклад, на роботу VPN сервісів, які підключені через RASMAN. Це означає, що мільйони користувачів, можуть залишитися без популярної функції VPN, яка дозволяє приховати своє місце розташування в мережі.

Проблема зачіпає тільки останню версію платформи — Windows 10 1903. Відповідно до звітів, вона встановлена у більше 50 мільйонів користувачів. Компанія дає складні рекомендації, які допоможуть вам вирішити проблему. Конкретні терміни фактичного виправлення помилки не відомі. Втім, компанія знову взялася за своє, і тепер користувачі знову страждають. І хоча раніше Microsoft обіцяла тестувати оновлену ОС перед кожним випуском, в цей раз співробітники Microsoft не змогли знайти уразливість, яка нашкодила мільйонам користувачів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Крім цього, нова прошивка не працює на старих комп'ютерах, які проводилися раніше 2012 року.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.