В історії сучасної Apple було мало провальних продуктів, які змусили її відмовитися від їх подальшої підтримки. Тож і відроджувати їй зазвичай буває нічого. Втім, так може здатися на перший погляд, якщо ви стежите за Apple менше 10 років.

Проте, якщо гарненько покопатися в цьому убогому списку похованих продуктів, дещо все-таки можна знайти. Наприклад, гру Texas Hold’em, яку Apple випустила в App Store 10 років тому, але незабаром видалила її звідти, очевидно, вважаючи фірмовий тайтл недостатньо гарним для того, щоб залишатися в каталозі. Судячи з графіку гри - вона дійсно не дотягує до продукту Apple. Чи То справа – оновлена версія Texas Hold’em.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В ніч з 8 на 9 липня Apple представила оновлену версію Техаського холдема, приурочивши його реліз до десятиріччя App Store. Звичайно, для Apple це принципово, так як покер став чи не першою грою, яку випустила яблучна корпорація.

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.