Продажі смартфонів лінійки Redmi Note 7 по всьому світу перевищили позначку в 15 мільйонів штук. На досягнення цього рубежу у компанії пішло трохи менше шести місяців. Звичайно ж, компанія і не очікувала такого успіху, і приготувала приємний сюрприз для користувачів. Тепер ціни на популярний смартфон знизилися, хоч і тимчасово.

Базова модель Redmi Note 7 в конфігурації з 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті тепер пропонується за еквівалент $175 замість звичних $203, а більш просунутий Redmi Note 7 Pro до версії 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті коштує в Піднебесній на $30 дешевше — $205. Ці знижені ціни будуть дійсні рівно два дні — до 12 липня. У вас є всього лише кілька днів, щоб урвати собі гаджет зі знижкою.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Серія Redmi Note 7, нагадаємо, на поточний момент складається з трьох моделей — Redmi Note 7, Redmi Note 7S і Redmi Note 7 Pro. Аналітики стверджують, що якщо темп продажу залишиться колишнім, то смартфон до кінця року куплять близько 20-30 мільйонів разів, що робить цей смартфон рекордсменом з продажів.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.