Війна Китаю і США тимчасово закінчилася, але великі ігрові компанії відвозять частину виробництва КНР. Схоже, Китай втратить багатомільйонний прибуток, а ціни на ігри можуть зрости до небес.

За словами джерел Nikkei Asian Review, Microsoft, Google, Amazon, Sony і Nintendo планують скоротити виробництво продуктів в Китаї. Незважаючи на перемир'я, ситуація залишається невизначеною, і компанії хочуть перекинути створення пристроїв і компонентів на інші країни. Втім, це цілком очікувано, так як торгова війна може знову розгорітися, і вже після цього у корпорацій не залишиться жодних шансів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Невідомо, куди “переїде” Sony, але джерело вважає, що Microsoft планує перевести виробництво в Таїланд або Індонезію, а Nintendo придивляється до В'єтнаму. На запит коментарів Nikkei Asian Review представник Microsoft відповів, що компанія не планує нічого подібного, а Sony і зовсім промовчала. Втім, до кінця 2019 року все може змінитися, так що нам залишається тільки чекати.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.