За попередніми даними, у третьому кварталі виручка компанії Apple від надання сервісів зросте. Причиною тому називають збільшення доходів від магазину додатків і відновлення зростання у Китаї. Втім, цього недостатньо, щоб Apple почала отримувати прибуток, яка задовольнить корпорації в цілому.

Це критично важливі галузі, так як компанія стикається з насиченням ринку смартфонів, що призводить до зниження доходів від продажу пристроїв. Apple все більше уваги приділяє напрямку сервісів, яке включає продажу в iCloud, App Store і інших напрямах бізнесу. У другому кварталі 2019 року сервіси принесли 20% від загальної суми доходу. Звичайно, iPhone 2018 зараз нікого не здивуєш, а до презентації нових смартфонів залишилося 2 місяці. Є велика ймовірність, що і ці iPhone не допоможуть Apple попрацювати як це було в минулому році.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Головним джерелом доходів у цьому сегменті є магазин App Store, який за підсумками 2018 року приніс компанії прибуток в сумі $37,1 млрд. Можливо, компанія представить ще кілька сервісів, які допоможуть збільшити річний дохід корпорації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.