Ні для кого не секрет, що мобільні процесори Apple - одні з кращих на ринку. Компанія розробляє чіпи з великим доробком на майбутнє, нерідко випереджаючи за чистої продуктивності рішення конкурентів на рік-два. Тепер же очевидно, що нові iPhone 2019 нехай і будуть коштувати дуже дорого, але ось процесор буде актуальним ще протягом багатьох років.

У цьому році Apple представить iPhone 11 з процесором Apple A13, і багатьох цікавить, наскільки продуктивним буде оновлений чіп. Відповідь на це питання вже є. Звичайно сумніватися в продуктивності гаджетів від Apple не варто, особливо, коли iPad 2018 року визнали найпотужнішим у світі.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомий інсайдер Ice Universe, розповів, яким буде новий мобільний процесор від Apple. За його словами, чіп A13 буде перевершувати всі поточні розробки та рішення конкурентів. Продуктивність процесора багатоядерний режимі буде рекордною, впевнений інсайдер. Втім, така ж ситуація була і з iPhone X, коли гаджет вразив публіку.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово воскресила одну з перших ігор. Повідомляється, що мова йде про віртуальному покері. І це одна з перших ігор, яку створила яблучна корпорація. Однак, у той час компанія вирішила все ж прибрати гру з магазину. Причина була банальною - Apple вважає, що гра не досить хороша для компанії, і над ним треба ще працювати. І в честь десятиліття компанія все ж повернула легендарний проект в магазин, і кожен бажаючий може його завантажити.

Як повідомляв Знай.uа Sony готує до виходу гнучкий смартфон, який здивує публіку. Що стосується його можливостей, він отримає складаний корпус, а також потужний процесор. До речі, камера отримає 10-кратний зум без втрати якості, що не може не радувати користувачів. Про ціни поки говорити рано.

Також Знай.uа писав, що в 2020 році компанія Apple представить відразу 4 нових iPhone. Один з них буде бюджетником, а от інші здивують користувачів своєю ціною. До речі, гаджети отримають підтримку 5G-мережі, що не може не радувати користувачів.