Раніше вже повідомлялося, що компанія Huawei працює над власною мобільною операційною системою під назвою HongMeng OS (також відомої як Oak OS), яка знаходиться на завершальній стадії розробки і навіть тестується на 1 млн смартфонів.

Звичайно ж, подробиці про нову ОС не змусили себе довго чекати, і деякі тестувальники вже розповіли, як ця нова операційна система від Huawei відрізняється від власного користувальницького інтерфейсу EMUI на базі Android, який в даний час використовується компанією. Серед іншого, з'явилася можливість поліпшити інтерфейс за допомогою віджетів, а налаштування стали більш гнучкими, так що кожен користувачі смоджет налаштувати екран під себе.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іконки були перероблені, і компанія додала багато анімацій, щоб вони виглядали більш привабливо. Також повідомляється, що в цілому система працює досить гладко. До того ж, раніше глава компанії повідомив, що нова ОС буде працювати помітно швидше за своїх конкурентів.

Нагадаємо, що докомпанія Google створила новий месенджер, який отримав унікальну функцію. Повідомляється, що новий додаток зможе працювати без підключення до інтернету. Таких функцій немає навіть у Viber і WhatsApp, які користуються популярністю протягом багатьох років.

Як повідомляв Знай.uа глава компанії Huawei назвав головна перевага OS Hongmeng над Android і iOS для смартфонів. В першу чергу, варто відзначити, що нова операційка працює помітно швидше, що позначиться на популярності. До того ж, нова ОС здатна працювати як на планшетах, так і на комп'ютерах і смартфонах. Інші системи не здатні працювати на абсолютно різних пристроях із-за застарілої начинки.

Також Знай.uа писав, що головний міф про Windows нарешті підтвердили. Повідомляється, що при управлінні курсором при завантаженню різних додатків система обробляє інформацію швидше, ніж у випадку, коли курсор залишається на одному місці. Втім, даний баг працював тільки на Windows XP, яка вже не користується популярністю.